CARELIA PALVELEE VAPPUPÄIVÄNÄ
KE 1.5 klo 12.00-21.00 (keittiö klo 20)
Tarjoilemme tuolloin kauden ryhmämenua:

 

KEVÄT MENU

SALADE LA SAISON AU ROQUEFORT
Salaatti sesongin vihanneksista, Roquefort-dressing
ja karamellisoitua saksanpähkinää
tai
CARELIAN TARTARIA & DIJON-MAJONEESIA
Vastajauhettua tuoretta kotimaista sisäpaistia, kapriksia,
tattarileipä-crumblea ja salottisipulia
***

FREGOLA SARDA & SAUCE TOMATE
Sardinialaista jyväpastaa tomaattikastikkeessa
ja perinteistä ranskalaista vuohenjuustoa
tai
NIERIÄÄ & BEURRE BLANC AU RIESLING
Paahdettua nieriää, riesling-voikastiketta, mätiä ja kevätperunaa
tai
LAMB NAVARIN PRINTANIER
Yön yli haudutettua säkyläläistä karitsaa, korvasieniä ja kevätvihanneksia
***

FROMAGE
Valikoima juustoja ja hunajaa Malmin hunajatilalta
***

RAPARPERI-CLAFOUTIS & CRÈME ANGLAISE
Luksus mantelipannukakku Ranskan Limousin alueelta ja vaniljakastiketta
tai
TARTE AU CITRON
Klassinen ranskalainen sitruunapiiras ja paahdettua italianmarenkia

3 ruokalajia 52€
(alku- pää- & jälkiruoka)

4 ruokalajia 58€
(juustoilla)

5 ruokalajia 62€
(molemmat alkuruoat & välijuustot)

Lämpimästi tervetuloa!

***

Pöytävarauksen saat täältä

Yli 6 hengen ja kabinetti-varauksissa
olethan yhteydessä:
ravintola@ravintolacarelia.fi