CARELIA PALVELEE VAPPUPÄIVÄNÄ
TO 1.5 klo 12.00-21.00 (keittiö klo 20)
Tarjoilemme tuolloin herkullista keväistä menua:
VAPPUMENU
CARELIAN TARTARIA & DIJON MAJONEESIA
Jauhettu sisäpaistista, kapriksia ja tattarileipä-crumblea
tai
KEVÄTSIENIKEITTO
Silkkistä keittoa paahdetuista korva-, huhta- ja herkkusienistä
***
MUNAKOISOPASTA
Risoni-pastaa, hiiligrillissä savustettua munakoisoa,
tomaattia ja yrttejä
tai
KEVÄTHAUKEA & BEURRE BLANC
Kylmäsavustettua hauenmätiä ja varhaisvihanneksia
tai
HIILIGRILLATTUA KARITSAN KYLKEÄ & SAUCE ROMESCO
16 tuntia hiiligrillissä haudutettua karitsankylkeä ja kevätkaalia
***
JUUSTOVALIKOIMA
Kolmea juustoa
***
RAPARPERI-MILLE FEUILLE
Varhaisraparperi compote ja pehmeää Italian marenkia
tai
SITRUUNAPOSSET
Suolafermentoidulla sitruunalla maustettu raikas sitruunavanukas
3 ruokalajia 54€
(alku- pää- & jälkiruoka)
4 ruokalajia 59€
(juustoilla)
Lämpimästi tervetuloa!
***