CARELIAN SIMPUKKAVIIKOT 2.2 – 6.3

Helmi-maaliskuussa herkuttelemme höyryävien simpukkapatojen äärellä. Vedet ovat nyt kylmiä ja simpukkasesongin laatu huipussaan.
Á la carten lisäksi saatavilla valikoituja ahdin antimia ranskalaiseen tyyliin!

 

PARTAVEITSISIMPUKKA TARTAR 12€/ 3 kpl
Tarjotaan omasta kuorestaan sitruuna-vinaigretin kera

GRATINOITUJA OSTEREITA 5€/ kpl
Hollandaisekastikkeella gratinoituja fin de claire ostereita

SYDÄNSIMPUKOITA JA VALKOSIPULIVOITA 16€/ 200G
Valkosipulivoissa paahdettuja sydänsimpukoita

PAISTETTU KAMPASIMPUKKA JA HOLLANDAISEA 5€/ kpl
Huippulaatuinen Japanin meren kampasimpukka,  tarjoillaan kuorestaan

SINISIMPUKKA-BOUILLABAISSE 20€
Teeman mukainen versio Marseillen klassikkokeitosta puhtaasti simpukoilla.
Kala-simpukkalientä sahramilla, sini-, sydän- ja partaveitsisimpukkaa sekä majoneesia, perunaa & fenkolia.

SINISIMPUKKAA MARNIÉRE TAI À LA ROQUEFORT 18€/ 400g /29€/ 600g
Höyryävä kattilallinen sinisimpukkaa.
Suurempi annos tarjoillaan ranskalaisten ja dijon- majoneesin kera.

 

Poimi mieleiset annokset ja täytä pöytä simpukoilla!

Pöytävaraukset täältä