CARELIAN ALKUVUODEN MERENELÄVÄT
Alkuvuoden inspiraationa toimii matkamme Göteborgiin, joka on pohjoismaisen kala- ja äyriäiskaupan mekka. Pääsimme näkemään raaka-aineiden ainutlaatuisen tuoreuden ja tarkastamaan niiden korkean laadun. Nostamme jalustalle näin kylmien vesien katkaravut sekä meillä vielä tuntemattoman, arvostetun turskaheimoon kuuluvan molvan sekä muut turskaheimoon kuuluvat kalakannat. Tämä pohjameren kala omaa hienostuneen elegantin rakenteen ja mehevyyden. Menussa yhdistämme ylpeydellä huippuluokan raaka-aineet perinteiseen ranskalaiseen keittotaitoon.
Huître du jour 7€/ kpl
Valikoitu osteri, marinoitua salottisipulia ja sitruunaa
Gratin huître aux hollandase 6€/ kpl
Hollandaisekastikkeella gratinoitu osteri
Galette Au Crevettes 16€
Lehikäinen käsin kuorituilla kylmän veden katkaravuilla, majoneesia ja rakuunaa
Sinisimpukat Marinière 400g/600g 18€/29€
Valkoviiniä, salottisipulia ja lehtipersiljaa
Sinisimpukat Roquefort 400g/600g 18€/29€
Roquefortjuustoa, kermaa ja lehtipersiljaa
Poisson De Coquelles 29€
Turskaheimoon kuuluvaa molvaa (saatavuuden mukaan muuta turskakalaa),
kauden simpukoita valkoviinissä ja lähitilan Nicola-perunaa
Fruits de mer du jour, päivän hintaan
Sesongin ja saatavuuden mukaan vaihtuva
kala, simpukka tai merenelävä annos
Puolikas hummeri 250g 39€
Valkosipulivoita, lehtipersiljaa ja sitruunaa, tarjotaan ranskalaisten ja majoneesin kanssa. Käytämme eläviä tuoreita hummereita
***