SADONKORJUU & VILLIKALAMENU
Alkusyksyn erikoismenussa kunnioitamme oman peltomme antia, kotimaisia villikalakantoja ja suomalaisia luonnon antimia. Vihannekset & yrtit ovat yhteistyökumppanimme Green City Farmin kanssa ekologisesti kasvatettuja. Sienet & puolukat tuo hovisienestäjämme Mikko Haveri suurella sydämellä jo kymmenettä vuotta Carelian keittiöön. Haluamme tukea myös kalastajiemme elinkeinoa käyttämällä vesistömme maailmanluokan raaka-aineita,
kotimaisia villikaloja.
VILLISIIKAA & FENKOLIA
Oman pellon yrteillä aromiliemessä
marinoitua luonnon siikaa ja fenkolicrudités
***
KESÄKURPITSAKEITTOA
Silkkistä kesäkurpitsakeittoa,
vuohenjuustoa ja hunajaa oman pellon vierestä
***
HAUKEA & METSÄSIENIÄ
Tryffelin kanssa haudutettua länsirannikon haukea,
metsäsieniä ja hollandaisekastiketta
***
CYLINDRA-PUNAJUURIKAKKUA & BLU DI CAPRA
Lombardialaisesta vuohenmaidosta
valmistettua sinihomejuustoa ja karamellia
***
PUOLUKKASORBETTIA
Sorbettia hovisienestäjämme keräämistä kotimaisista puolukoista
65€ / hlö
***
Varaukset täältä
&
09 2709 0976
ravintola@ravintolacarelia.fi