SADONKORJUU & VILLIKALAMENU

Alkusyksyn erikoismenussa kunnioitamme oman peltomme antia, kotimaisia villikalakantoja ja suomalaisia luonnon antimia. Vihannekset & yrtit ovat yhteistyökumppanimme Green City Farmin kanssa ekologisesti kasvatettuja. Sienet & puolukat tuo hovisienestäjämme Mikko Haveri suurella sydämellä jo kymmenettä vuotta Carelian keittiöön. Haluamme tukea myös kalastajiemme elinkeinoa käyttämällä vesistömme maailmanluokan raaka-aineita,
kotimaisia villikaloja.

 

VILLISIIKAA & FENKOLIA
Oman pellon yrteillä aromiliemessä
marinoitua luonnon siikaa ja fenkolicrudités

***

KESÄKURPITSAKEITTOA
Silkkistä kesäkurpitsakeittoa,
vuohenjuustoa ja hunajaa oman pellon vierestä

***

HAUKEA & METSÄSIENIÄ
Tryffelin kanssa haudutettua länsirannikon haukea,
metsäsieniä ja hollandaisekastiketta

***

CYLINDRA-PUNAJUURIKAKKUA & BLU DI CAPRA
Lombardialaisesta vuohenmaidosta
valmistettua sinihomejuustoa ja karamellia

***

PUOLUKKASORBETTIA
Sorbettia hovisienestäjämme keräämistä kotimaisista puolukoista

65€ / hlö

***

Varaukset täältä
&
09 2709 0976
 ravintola@ravintolacarelia.fi