Varaa pöytä

Rekry

Avoimet Työpaikat

Ravintola Carelia, Ravintola KuuKuu, Viinibaari Apotek ja Ravintola Kuu kuuluvat yksityiseen hotelli- ja ravintolayhtiöön yhdessä Hotelli Finnen ja Café Tin Tin Tangon kanssa. Yhtiöömme kuuluvat myös viinien maahantuontiliike Carelia Wines. Listaamme alle avoinna olevia työpaikkoja.

KOKKI

Tavoitteenamme on aktiivisesti kasvattaa toimintaamme, ja etsimme nyt Careliaan kokkia täydentämään keittiötiimiä. Työsuhteen muoto on vakituinen, keskimääräinen vähimmäistyöaika 90h/3viikkoa.

Mikäli tunnistat seuraavat ominaisuudet itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö:

-Sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavasta tehtävästä

-Olet kunnianhimoinen ja haluat kehittää itseäsi
-Haluat kokea ylpeyttä tarjoilemastasi ruoasta

-Vuorotyö sopii elämääsi

Jos tunnistit itsesi, haluamme sinut osaksi timanttista tiimiämme! Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi osaavan tiimin tuen, vakaan perheyrityksen taustan ja kilpailukykyiset työsuhde-edut ja hyvän palkan. Tiedusteluihin vastaa Keittiömestari Marko Loman (puh. 050 3256444).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen viimeistään 30.9.2021 osoitteeseen marko.loman@ravintolacarelia.fi , otsikolla Hakemus – Kokki.

 

Haetko jotain muuta kuin alla mainittuja paikkoja? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekry@ravintolacarelia.fi

Työssäoppimisjaksolle Careliaan?

Mikäli opiskelet kokiksi tai tarjoilijaksi, olet tervetullut suorittamaan työssäoppimisjaksojasi meille. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ravintolacarelia.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa