Varaa pöytä

Rekry

Avoimet Työpaikat

Ravintola Carelia, Ravintola KuuKuu ja Ravintola Kuu kuuluvat yksityiseen hotelli- ja ravintolayhtiöön yhdessä Hotelli Finnen ja Café Tin Tin Tangon kanssa. Yhtiöömme kuuluvat myös viinien maahantuontiliike Carelia Wines, Carelian viinikellari ja kokoustilat. Listaamme alle avoinna olevia työpaikkoja.

TARJOILIJA
Tavoitteenamme on edelleen kasvattaa toimintaamme, ja etsimme nyt Careliaan tarjoilijaa täydentämään timanttista salitiimiämme. Työsuhteen muoto on vakituinen, kokoaikainen.

Mikäli tunnistat seuraavat ominaisuudet itsessäsi, saatat olla etsimämme henkilö:

  • Olet kiinnostunut hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea viineistä
  • Hallitset tarjoilun perusteet ja haluat edelleen kehittyä
  • Hymy on perusilmeesi
  • Kiire ei ahdista
  • Vuorotyö sopii elämääsi

Tunnistitko itsesi? Jos kyllä, niin haluamme sinut osaksi tiimiämme! Tarjoamme tueksesi vakaan perheyhtiön taustan, huonolla huumorilla varustetut työtoverit, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ravintolapäälliköllemme;  jussi.lehtonen@ravintolacarelia.fi , 15.10.2019 mennessä!

 

Haetko jotain muuta kuin alla mainittuja paikkoja? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekry@ravintolacarelia.fi

Työssäoppimisjaksolle Careliaan?

Mikäli opiskelet kokiksi tai tarjoilijaksi, olet tervetullut suorittamaan työssäoppimisjaksojasi meille. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ravintolacarelia.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa