JOULULOUNASMENU
LINGUE BLEUE & CAVIAR
Galantiini sokerisuolatusta molvasta (turskakalasta saatavuuden mukaan),
tuoretta kaviaaria ja salottisipuli-mignonette
tai
SELLERIKEITTOA & TRYFFELIÄ
Tryffelisuolalla maustettua keittoa oman pellon Monarch-juuriselleristä
***
PALSTERNAKKACONFIT & KASTANJAA
Halblange Weiße-palsternakkaa omalta pellolta,
kastanjapyrettä ja rakuunaa
tai
NIERIÄÄ & SAUCE AUX FRUITS DE MER
Puikulaperunapyrettä ja äyriäisvoikastiketta
tai
ANKANKOIPICONFIT & CITROUILLE
Yön yli haudutettu ankankoipi ja
tähtianiksella maustettua oman pellon kurpitsaa
***
JUUSTOVALIKOIMA
Kolmea juustoa
***
FLAN & AMANDE
La Grande Chartreuse luostarin munkkien yrttiliköörillä
maustettu kermavanukas ja Marcona-mantelia
tai
GÂTEAU AU CHOCOLAT
Tumma suklaakakku ja mehustettua hapankirsikkaa
2 ruokalajia 38 €
3 ruokalajia 45 €
alku- pää- & jälkiruoka
4 ruokalajia juustoilla 52 €
5 ruokalajia 58 €
molemmilla alkuruoilla
Aateloi menu ranskalaisilla luksustuotteilla lisätilauksena:
tuoretta kaviaaria & tryffeliä 22 €/ hlö
***