Varaa pöytä

Menu – á la carte

Ranskalainen keittiö Helsingissä

Ravintola Careliassa pääset makumatkalle ranskalaiseen keittiöön. Ravintolamme sijaitsee Helsingin kulttuurikeskustan sydämessä Suomen Kansallisoopperaa vastapäätä. Meillä viihdytte rennon brasserie -tunnelman ja ensiluokkaisen ruoan sekä oman viinimaahantuonnin laajan viinivalikoiman äärellä.
MENU

A la carte keittiömme bravuureja ovat muun muassa Carelian tartarpihvi, entrecote sekä sesongin parhaimpaan aikaan kalastetut simpukat. Käyttämämme liha on aina kotimaista, korkeatasoista ja tarkoin valittua. Ruoan ja palvelun laatu ovat asioita, joista emme tingi.

Vaihtelevat menut tarjoavat kävijöillemme säännöllisesti uutta, kiinnostavaa nautittavaa, mutta tutut klassikot pysyvät aina listalla mukana. Tervetuloa syömään ja kruunaamaan ilta vaikka oopperakäynnin päätteeksi – suosittelemme varauksen tekemistä!

À la carte -menultamme löytyvät maukkaat alkuruoat, pääruoat, jälkiruoat sekä valmiit menut.
Sinisimpukoita merimiehen tapaan Ravintola Carelian A la carte-menulta.

À la carte keittiö ja viinit pientuottajilta maailman huipulta

Ranskalaisesta keittiöstä inspiraationsa hakeva À la carte-menumme liha, kala, riista ja kasvikset valmistetaan käsityönä konstailemattoman maukkaiksi annoksiksi, käyttäen mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita. Voit valita yksittäisistä annoksista sekä valmiista menukokonaisuuksista, myös ryhmille on tarjolla oma menunsa.

Brasserie-ravintolamme tunnetaan niin ikään kattavasta viinivalikoimasta. Henkilökuntamme ammattitaitoa korostaa henkilökohtainen kiinnostus viinejä kohtaan ja suosittelemme mielellämme makuihin ja tilanteiseen sopivat viinit. Parhailta tuottajilta kerätystä yli 200 viinin valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle elämyksiä.

Varaa hetki herkuttelulle uniikkiin ravintolaamme

Ruoan lisäksi uniikki apteekkimiljöö on osa ravintolamme ainutlaatuisuutta. Ravintolamme toimii vanhan apteekin tiloissa, joista on säilytetty 1920-luvun alkuperäisiä pintoja ja kalusteita. Meille löytävät tiensä niin oopperavieraat, ystäväporukat kuin yritysvieraat, pienet ja suuret seurueet, helsinkiläiset sekä kauempaa saapuvat. Varaa pöytä helposti netissä, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia, niin pääsette varmimmin syömään silloin kuin haluatte.
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!