Careliassa syksyllä luvassa livemusiikkia!

Ke 23.9 sekä Ke 21.10 klo.19.30 alkaen Borsalino Jazz

Borsalino Jazz trio tuo syysiltaan tuulahduksen swingin kultakauden upeimmista kappaleista ja maustaa keitosta lattarijazzin klassikoilla. Tule nauttimaan musiikista, Carelian keittiön herkuista ja ravintolan ainutlaatuisesta 1920-luvun ilmapiiristä. Triossa soittavat Matti Kuronen, keyboard ja laulu, Arto Hiltunen, puhaltimet ja Mika Niemelä, rummut.

Vapaa pääsy, pöytävarausta suositellaan!

 

La 10.10 klo.19.30 alkaen Alex Ikonen Trio

Alex Ikonen on suomalainen jazz/soul laulaja. Hän on tullut tutuksi The Voice of Finlandin viidenneltä kaudelta, jonka jälkeen Alex on keikkaillut ahkerasti. Alex on erikoistunut esittämään klassisia jazzstandardeja, esikuvana on ollut mm. mestari Frank Sinatra. Alex osaa tulkita kappaleita tavalla, joka tuo mieleen Broadwayn tähtiloiston. Mukana meiningissä ovat Milo Mäkelä (kitara) ja Jon Pettersson (basso), jotka ovat tulleet tutuksi Milo & Moses jazztriosta, jolta on ilmestynyt kaksi kokonaista albumia.

Vapaa pääsy, pöytävarausta suositellaan!

 

 

La 31.10 klo.19.00 alkaen Tia Cohen Show & Dinner

Ainutlaatuinen Ranskalainen Show & Dinner ilta! Tänä vuonna 10- vuotta Artistina juhlavuotta viettävä hurmaava chanson tulkitsija Tia Cohen vie meidän matkalle Edith Piafin maailmaan. Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.  Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo 10 vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

ILLAN MENU

Lasi kuohuvaa alkuun Cremant d’Alsace, Joseph Scharsch

***
Endiivi-roquefortsalaatti
Roquefort- dressing, karamellisoitua saksanpähkinää ja rakuunaa
***
Marmoripihvi
Kotimaisesta lypsykarjan ulkofileestä, tarjotaan béarnaise-kastikkeella ja ranskalaisilla
***
Suklaaterriiniä ja punaherukkaa
Karamellisoitua mantelia ja punaherukkajäätelöä

95,00€

Mahdolliset erikoisruokavaliot/allergiat luonnollisesti huomioimme tarpeen mukaan.

Ilta alkaa klo.19.00, mutta avaamme ovet jo klo.18.00 alkaen.

Bienvenue!