ARTESAANI–VIINEJÄ CARELIASSA 1.3. – 31.3.

Ravintola Carelia esittelee maaliskuussa pientuottajien luonnonmukaisesti valmistettuja naturalviinejä, jotka viljellään täysin ilman lannoitteita tai myrkkyjä. Käymisprosessi tapahtuu spontaanisti villihiivojen avulla eikä valmistuksessa käytetä teollisia menetelmiä tai viinien manipulointia. Näin viinien aromirikkaus ja intensiivisyys nousee uudelle tasolle ja hurmaa moniulotteisuudellaan.

Ranskasta noussut viininvalmistustyyli on innostanut viininvalmistajia ja -kuluttajia ympäri maailman. Kenties tunnetuimpana tyylisuunnan edustajina ovat Juran viinialueen moniulotteiset viinit, jotka ovat myös inspiroineet keittiömestarimme luomaan neljän ruokalajin Jura-menun.

Neljän ruokalajin Jura-menu 49€

Sokerisuolattua nieriää, mätiä ja tilliä
***
Paahdettua kaninkoipea, kaninmaksaa ja sienipyreetä
***
36 kk kypsytettyä Comté-juustoa
***
Tarte tatin ja hapankermajäätelöä

Menulle suunniteltu kolmen artesaani-viinin viinipaketti 39€
Voimassa maaliskuun ajan.

Tervetuloa!