Torstai 15.8. – Kuororojen kierros
Senaatintorin yhteiskonserttiin osallistuu tänä vuonna ennätykselliset 133 kuoroa 2528 laulajineen! Art Goes Kapakan Kuorojen kierros on tänä vuonna yhtä aikaa Helsingin Juhlaviikkojen Taiteiden Yö -tapahtuman kanssa.
Samalla yhdessä juhlitaan AGK:n 25- ja Taiteiden yön 30-vuotisjuhlia

Careliassa esiintyvät seuraavat kuorot:
Klo 20:00 HOPE-Kuoro
Klo 20:30 Walentinakören
Klo 21:00 Naiskuoro Melodie
Klo 21:30 Out ’n loud
Klo 22:00 Umilukkarit
Klo 22:30 Open Voice

Perjantai 16.8. klo 19 – Antero Mentu Landscaping Team
Kamarimusiikkihenkinen kokoonpano, jonka musiikissa yhdistyvät kansanmusiikki, vapaa improvisointi ja nykymusiikkisuuntaukset: Konsta Eskelinen (viulu), Antero Mentu (kitara) ja Panu Ukkonen (klarinetti, bassoklarinetti ja kontrabasso).

Tiistai 20.8. klo 18.30Sienestäminen ja sienisaaliin säilöminen
Carelian keittiömestari Marko Loman ja metsänhoitaja Mikko Haveri jakavat vinkkejään sienestämiseen ja sienisaaliin säilömiseen talvea varten. Kuulet myös, kuinka ravintola loihtii sienistä maukkaita annoksia.

Torstai 22.8. klo 19 – Borsalino Jazz
Trio soittaa rentoa perinnejazzia, jossa sykkivät 30- ja 40-luvun swingin tarttuvimmat sävelmät ja tunnelmallisimmat balladit: Matti Kuronen (koskettimet ja laulu), Arto Hiltunen (puhaltimet) ja Erkki Talvela (rummut).

Pe 23.4. klo 19 – Onni Rajaniemi
Tämän helsinkiläisen laulaja-lauluntekijän musiikissa yhdistyvät folk, suomirock ja kevyesti unelmoiva pop: Onni Rajaniemi (laulu ja kitara).

La 24.8. klo 19- Hector Lepe Trio

Josefiina Vannesluoma (laulu, huilu) Oskari Siirtola (basso) Héctor Lepe (kitara)

Héctor Lepe Trio on kolmen nuoren jazzmuusikon muodostama yhtye, joka esittää sekä omia sävellyksiään että lainakappaleita. Yhtyeen harvinainen rummuton kokoonpano antaa tilaa minimalistiselle ja vapaalle ilmaisulle. Bändin oma tuotanto ottaa vaikutteita Latinalaisen Amerikan runoudesta, eurooppalaisesta kuvataiteesta ja pohjoismaisesta taiteesta.

Hector Lepe trion jäsenet ovat Sibelius-Akatemian jazzosaston kasvatteja ja kukin tahollaan aktiivisia muusikoita Helsingin jazzskenessä.

.